Tag-arkiv: gulvafslibning

Gulvarbejde

Gulvarbejde forvandler dine grimme, ridsede og nedslidte trægulve til nye. Med gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling forvandler vi dine trægulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvrenovering, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan klare gulvrenovering, og vi kan lægge helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med gulvbehandlinger af dit aktuelle massive bræddegulv, så det igen bliver som forventet. Uanset hvilken slags opfriskning af trægulve du har interesse for, så står vores flittige gulvslibere altid klar til at hjælpe dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Diverse danske boliger og hjem har en eller anden form for trægulve. Klinker og fliser som gulvmateriale, er blevet populært i opholdsstuer. Ikke desto mindre har træ nogle kvaliteter, der leder tll, at næsten alle foretrækker trægulve i deres gang og soveværelser. Udover træ som gulvbelægning findes der bl.a.:

 • Tæpper
 • Fliser
 • Laminat
 • Skiffer

Godt gulvarbejde giver bedårende plankegulve

?
Trægulve er slidfaste og mere modstandsdygtig end både fliser og klinker, idet de kan slibes og opfriskes påny. Desuden kommer, at du kan korrigere overfladens fremtoning med en forbedret efterbehandling. Bræddegulve kan ganske vist ikke høvles og slibes i det uendelige. Solide gulve af træ holder dog i lang tid, dersom gulvarbejdet er lavet af en dygtig gulvsliber

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og gulvarbejde til billige penge er karakteriseret for vores virksomhed. Vi går meget op i billig gulvarbejde, kvalitet og fornuftige priser. For at opnå et tilfredsstillende resultat, udfører vi til stadighed et omhyggeligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye trægulve er med til at danne et solidt indtryk af privatboligen. Der findes mange muligheder inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge iblandt talrige forskellige modeller og typer.

Afhøvling, afslibning og reparation af skader på

Pasning og pleje af trægulve giver din bolig nyt liv, og herudover forlænger det gulvets levetid. Før vi udfører et stykke gulvarbejde gulvarbejde, foretages en grundig evaluering af gulvets stand. Kan dit gulv ikkeslibes eller forskønnes på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i i reglen er en gulvafslibning nok. Ifald du ønsker et helt nyt trægulv i boligen, er der flere forskellige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter står vi for Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine ønsker og forventninger

Er du usikker på, hvad der er den rigtige overflade løsning i din bolig, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer renovering af trægulve tager vi flere hensyn, til fx.:

 • Tykkelse
 • Størrelsen
 • Robusthed
 • Holdbarhed

med baggrund i dine behov, ønsker samt forventninger og krav.

Inden du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og få en rigtig konkurrencedygtig pris.

Gulvmand

Gulvmand tilbyder bistand indenfor gulvfornyelse, gulvrenovering samt renovering af parketgulve. Vores gulvmand er ekspert i gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling af plankegulve eller parketgulve, og han rådgiver dig gerne om gulvopfriskning og andet gulvarbejde. Uanset dit gulvs kondition findes der en mulighed.

Hvorfor bruge en gulvmand?

Har dine trægulve brug for en opfriskning? Så kan du enten vælge gør-det-selv gulvafslibning eller anvende en professionel gulvmand. At foretage slibning på egen hånd er slidsomt og kan ende fatalt. Dermed opfordres til at anvende en rigtig gulvspecialist med erfaring i kvalitets gulvrenovering. Gulvmanden har blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • gulvopfriskning
 • afslibning af egetræsbord
 • gulvistandsættelse
 • behandling af udendørs dørtrin
 • afslibning af træterasse

Hvor findes en billig gulvmand?

Ved at tage os som gulvfirma, får du en billig gulvmand med utallige færdigheder og stor gulverfaring. Billig gulvslibning er nødvendigvis ikke dyrere end gør-det-selv afslibning, derfor tilråder vi at benytte en dygtig og solid gulvmand. Her får du gulvarbejdet udført rigtige til en fornuftig gulvafslibning pris. Her frembringer vi et yndigt trægulv med kvalitet og god slidstyrke der ikke koster for meget.

Fagmand, gulvspecialist og gulvekspert?

Mange tror fejlagtig, at det dyreste gulvfirma også er det bedste. Men tro mig, det er de ikke. Et minimum af faste omkostninger veksler vi til billig afslibning priser for vore kunder, hvilket kommer dig til gode. Som gulvfagmand og gulvekspert får du gulvteknisk og træteknisk rådgivning plus en rigtig god gulvservice. Vores gulvfagmand lytter til dine forventninger, drømme, krav og skræddersyr den helt rigtige gulvløsning til dig.

Hvor finder jeg en lokal gulvmand?

Om du bor i Gedser, Skagen eller andre steder i landet, så hjælper din lokale gulvmand dig. Vi er et gulvfirma med gulvmænd spredt ud over hele landet, der bor tæt på dig. Uanset hvor du bor i danmark, er gulvmanden nær.

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til omgående tiltræden leder vi med lys og lygte en kyndig og dreven gulvfagmand til at foranstalte flere slags opgaver indenfor afslibning af trægulve. Du må have kendskab til trætekniske og gulvtekniske problemstillinger, derimellem gulvafhøvling. Fast stilling forventes fordi vores ordrebeholdning er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til gulvafhøvling

Dine primære arbejdsopgaver vil være afslibning af gulve og gulvbehandling af parketgulve og plankegulve for erhvervskunder, boligselskaber og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre dygtigemeget dygtige gulvspecialister, dog alene ved mindre opgaver. Derfor får du firmabil stillet til rådighed.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi regner med, at du har stor faglig talent og kan arbejde selvstændigt med en serviceminded væremåde overfor vore talrige kunder. Du skal kunne eksekvere disse arbejdsopgaver selvstændigt:

 • Afhøvling af trægulv
 • Afslibning af gulve hvor lang tid
 • Afslibning af gulve københavn
 • Afslibning af maling
 • Valg af gulvbehandling
Gulvfaglige udfordring og perspektiver

Her er det lokale gulvfirma som lever af at opfriske kundens trægulv. Vi tilbyder blandt andet:

 • Afslibning
 • Gulvfornyelse
 • Pudsning

i super kvalitet til billige gulvafslibning priser. Alt slibning laves af dygtige gulvspecialister.

Lidt om vores gulvfirma

Efter begyndelsen i 2004 har vi udført gulvafhøvling samt gulvarbejde i hele kongeriget. Med speciale i bearbejdning og opfriskning af gulve har vi udført opgaver i København, Odense og Aarhus plus mange andre lokaliteter i Kongeriget. I særdelsehed indenfor afhøvling, afslibning og behandling har gulvfirmaet nået en iøjnefaldende bearbejdningsrolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til favoragle priser.

Gulvsliber leje, gulvafslibning og gulvafhøvling

Vi er et gulvforetagende der er kendt for solidt gulvrenovering, hvor der lægges vægt på samspillet mellem høj kvalitet, gulvteknisk ekspertise samt billig gulvafslibning priser. Gulvslibere og mester har alle fokus på indemiljø, minimering af støj og støv og arbejdsmiljø.