Tag-arkiv: gulv

Gulvarbejde

Gulvarbejde forvandler dine grimme, ridsede og nedslidte trægulve til nye. Med gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling forvandler vi dine trægulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvrenovering, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan klare gulvrenovering, og vi kan lægge helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med gulvbehandlinger af dit aktuelle massive bræddegulv, så det igen bliver som forventet. Uanset hvilken slags opfriskning af trægulve du har interesse for, så står vores flittige gulvslibere altid klar til at hjælpe dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Diverse danske boliger og hjem har en eller anden form for trægulve. Klinker og fliser som gulvmateriale, er blevet populært i opholdsstuer. Ikke desto mindre har træ nogle kvaliteter, der leder tll, at næsten alle foretrækker trægulve i deres gang og soveværelser. Udover træ som gulvbelægning findes der bl.a.:

  • Tæpper
  • Fliser
  • Laminat
  • Skiffer

Godt gulvarbejde giver bedårende plankegulve

?
Trægulve er slidfaste og mere modstandsdygtig end både fliser og klinker, idet de kan slibes og opfriskes påny. Desuden kommer, at du kan korrigere overfladens fremtoning med en forbedret efterbehandling. Bræddegulve kan ganske vist ikke høvles og slibes i det uendelige. Solide gulve af træ holder dog i lang tid, dersom gulvarbejdet er lavet af en dygtig gulvsliber

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og gulvarbejde til billige penge er karakteriseret for vores virksomhed. Vi går meget op i billig gulvarbejde, kvalitet og fornuftige priser. For at opnå et tilfredsstillende resultat, udfører vi til stadighed et omhyggeligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye trægulve er med til at danne et solidt indtryk af privatboligen. Der findes mange muligheder inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge iblandt talrige forskellige modeller og typer.

Afhøvling, afslibning og reparation af skader på

Pasning og pleje af trægulve giver din bolig nyt liv, og herudover forlænger det gulvets levetid. Før vi udfører et stykke gulvarbejde gulvarbejde, foretages en grundig evaluering af gulvets stand. Kan dit gulv ikkeslibes eller forskønnes på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i i reglen er en gulvafslibning nok. Ifald du ønsker et helt nyt trægulv i boligen, er der flere forskellige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter står vi for Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine ønsker og forventninger

Er du usikker på, hvad der er den rigtige overflade løsning i din bolig, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer renovering af trægulve tager vi flere hensyn, til fx.:

  • Tykkelse
  • Størrelsen
  • Robusthed
  • Holdbarhed

med baggrund i dine behov, ønsker samt forventninger og krav.

Inden du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og få en rigtig konkurrencedygtig pris.