Gulvsliber leje

Gulvsliber leje af gulvslibemaskiner tilbydes her hos os. Udlejning af gulvslibere til fornuftig pris og med kort ventetid. Ønsker du at leje en gulvslibemaskine til afslibning af dine gamle trægulve, så kan vi helt klart hjælpe dig.

Gulvsliber leje og hjemmegjort gulvafslibning

Det er naturligvis af afslibe sit trægulv selv. Med ganske få midler kan du leje en gulvslibemaskine selv og kaste dig ud i arbejdet med at afslibe dit trægulv. Vi fraråder gør-det-selv gulvafslibning såfremt man ikke har erfaring, og ved hvordan gulvarbejdet skal gribes an.

Udlejning af gulvslibemaskine

Leje af gulvsliber kan foretages forskellige steder, herunder her hos os. Der findes forskellige typer gulvslibere til udlejning og vi deler dem op i 2:

  • Professionel gulvslibemaskine
  • Gulvslibemaskine til udlejning

Normale udlejningsmaskiner er letvægts maskiner som let kan bringes frem og tilbage af kunder. Håndteringen til og fra bilens bagagerum er enkel og let. En professionel gulvslibemaskine derimod, har tyngde og er meget tung. Helt nøjagtig vejer den 3 gange så meget som en standard udlejningsmodel.

Udlejning af professionel gulvsliber

En professionel gulvslibemaskine er meget tung og har derfor en større effekt af slibearbejde. Afslibningen bliver hurtigere, lettere og bedre udført med den tunge model. Derimod er den uhåndterlig og kan ikke fragtes af en enkelt person. Derimod er den meget stabil når den først får fat i sit rette element – trægulvet.

Gør-det-selv gulvafslibning

Enhver kan afslibe sit gulv selv med succes. Men det kan også gå grueligt galt. Billig gulvafslibning priser hos diverse gulvfirmaer gør, at det sjældent kan betale sig med gør-det-selv gulvafslibning. Bøvlet, tiden, ondt i ryggen og brugen af den sparsomme fritid gør, at de fleste vælger at betale sig fra det. ‘Hjemmegjort gulvafslibning’ er højt i kurs og kan være en god idé såfremt man har håndværker snilde og prøvet det før. Selv tømrer- og snedkermestre vælger at lade en professionel gulvmand om opgaven, for ikke at forvolde unødig skade.

 

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *