Gulvarbejde der består af gulvafslibning og gulvbehandling

Gulvarbejde er måden at forny og forbedre gamle og slidte trægulve. Selv meget slidt og håbløst grimme gulve kan få ny liv med hjælp fra en gulvsliber. Der findes forskellige former for gulvarbejde hvor hver type har sine særgene funktioner. Gulvafslibning er den mest benyttede, men også gulvrenovering, gulvrestaurering er muligheder.

Gulvarbejde og billig gulvafslibning priser

Som nævnt er gulvafslibning den mest benyttede proces til træ og trægulve, hvor den gamle gulvoverflade fjernes. Det er en let og enkel proces hvor gulvoverfladen slibes væk med sandpapir som er påsat en stor gulvsliber. En såkaldt ‘gulvslibemaskine’ som med en valse hvorpå der er påsat sandpapir, fjerner den gamle gulvoverflade så gulvet kommer til at stå ‘trærent’.

Hvad er gulvarbejde?

Som nævnt er gulvarbejde mange ting og kan deles op i processer eller funktioner. Vi er specialister i træ og trægulve og derfor er vurderingen ikke dækkende for beton, vinyl, linoleum, tæpper, klinker og fliser. Men når vi taler plankegulve og parketgulver er følgende arbejdefunktioner noget vi tilbyder:

  • Gulvrenovering
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvlægning
  • Gulvmontering
  • Gulvrestaurering
  • Gulvforbedring

og andre som for eksempel gulvafslibning.

Gulvsanering og nylægning

I yderste konsekvens kan alle tiltag være håbløse, især såfremt gulvet er fyldt med råd og svamp, undermineret af borebiller eller simpelthen for tyndt. I sådanne tilfælde er den eneste fornuftige løsning en gulvsanering. Med andre ord fjernes trægulvet og/eller undergulvet, så der kan lægges et helt nyt gulv. Her er det så om at gå på jagt efter et nyt trægulv. Gulvudsalg og gulvtilbud findes, med jævne mellemrum, hos byggemarkeder og tæppeforretninger, og det kan man lige så godt benytte sig af. Der findes enkelte gulvforretninger som er specialiseret i salg af trægulve, og ellers er online køb over nettet en rigtig god mulighed.

Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.