Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af knagende dygtige gulvspecialister med års erfaring indenfor høvling. Behøver dit gulv til en afhøvling? Så kan vi hjælpe dig med billig gulvafhøvling priser. Har du et massivt gulv med hakker eller en håbløs gulvflade? Vil en gulvafhøvling behandlingsmetoden. Såfremt besværlig lak eller anden beskadigelse, kan gulvafhøvling også være en mulighed.

Hvornår bruges en høvling?

Fuldmaling eller besværlig lak kan også være forhold der gør, at en høvling er uundgåelig. Ligesom bølger og skævheder i trægulvet er en besværlig opgave. Her er det nødvendigt stabilisere bræddegulvet med en stor gulvhøvlemaskine en såkaldt ‘gulvhøvl’. Afhøvling anvendes på bræddegulve, hvor en slibning ikke er sandsynligt, herunder ved:

 • Ujævnheder og skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Lim
 • Gulvspartel
 • Ridser, hakker og huller
 • Fuldmaling
 • Fernis
 • Besværlig lakering

Hvad er gulvafhøvling?

Høvling af gulve er et renoveringsarbejde, hvor gulvfolkene skal være grundig og erfaren. Upræcis kan give høvlemærker i gulvbrædderne og niveuforskelle i dybden af træet. Høvling stiller strenge kvalitetskrav til fagmanden, idet den store maskine til høvling rigtig går i gang. Der afhøvles 1 – 3 mm af gulvoverfladen, hvilket også vil være påtvunget ved meget ødelagte gulve. Vi har kompetencen og ved netop hvordan der skal gøres. At afhøvle et gulv kræver varsomhed, og bør ikke udføres som gør-det-selv høvling. Såfremt afhøvlingen ikke udføres korrekt, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan sandsynligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Anvend derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Her får du billig høvling priser, kvalitets arbejde og dag-til-dag udførelse.

Afhøvling og gulvslibning

Efter at gulvafhøvlingen er udført vil plankegulvet fremstå ru. Derfor afsluttes høvlingen med en afslibning, for at få den aller bedste overfladefinish før gulvbehandlingen påbegyndes. Her kan det massive trægulv påføres lak, voks, sæbe, olie, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid lud eller hvid olie. Den efterfølgende gulvslibning kan være en let slibning, grovslibning, mellemslibning og en finslibning. Vi vejleder gerne om overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Iøvrigt er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv reddes og gøres pænt?

Efter en høvling, gulvslibning og efterbehandling, bliver de fleste gulve som nye. Du vil ikke kunne konstatere, at gulvbrædderne har været i stykker. Massive gulve skal altid behandles godt og vedligeholdes, rengøres og plejes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den absolut sidste metode. I forbindelse med vores gulvarbejde får vi en hel del relevante spørgsmål, for eksempel:

 • Guide til gulvafhøvling
 • Sandpapir til gulvafhøvling
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Høvling anbefaling københavn
 • Maling og afhøvling
 • tilbud gulvafhøvling
 • Afhøvling pris trappe

På vores hjemmeside vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Hvis du ønsker mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hjælp til gulvafhøvling?

Din gulvfagmand skal altid fortælle dig, om en høvling er sandsynlig. Såfremt dit plankegulv trænger, så skriv gerne og få høvling pris}. Er du i tvivl, så kigger vi gerne forbi dig for en snak om dit gulv. Vi tilbyder altid billig høvling priser samt kort ventetid i København, Aarhus og Odense samt alle andre steder i kongeriget. Vi glæder os til at forbedre og forny dit gamle plankegulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *