Dørtrin

Dørtrin kaldes også tærskler, dørtærskler, fodspark, fodtrin og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningsdele der findes. De er offer for spark og slid i større grad end hjemmets gulv. Afslibning af dørtrin laves af os, et billigt gulvfirma med stor erfaring og viden. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Kan jeg få billig afslibning af dørtrin?

Forudsat du har plankegulve eller parketgulve, må ethvert gulvarbejde blive foretaget af vore professionelle og lokale gulvslibere. Godt nok er vores specialitet afslibning, afhøvling og efterbehandling, hvor vores kompetencer og ekspertiser virkelig skaber resultater. Trods det spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af gulve og store gulvopgaver. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, kan du forvente at få en god løsning med garanti.

løft din kæreste over dørtrinnet!

Det er en kristen tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter bryllupet. Her bydes bruden velkommen i boligen for familiens fremtidige liv umiddelbart efter vielsen.

Hvorfor et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er for altid den værst sandsynlige og frembringer flere forskellige stød, knubs og slid. Det betyder, at materialet tit er af en hårdt træ, der kan holde til den store belastning og udsathed. Den hårdeste træsort i Danmark er eg. Så derfor er flere dørtrin udført i eg og egetræ. Som regel vil bebyggelsens dørtrin få den samme behandling som de omkringliggende trægulve har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig flot slutresultet.

Dørtærskel og bundstykke?

Et dørtrin har mange benævnelser, der mange gange anvendes tilfældigt. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavstammet trin i bunden af døråbningen, der i bredde og længde svare til dørens dimensioner. Det dæmper støj og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig rumdeling, som er formålstjenlig ved vedligeholdelse, pleje og rengøring.

Hvorfor produceres dørtrin i eg?

Som nævnt, udsættes dørtrin for en meningsløs stor benyttelse. Dette gør dem ømfindtlige og vil kræve jævnligere gulvslibning end trægulve samt en robust efterbehandling. I mangfoldige tilfæde lakeres trinnene skønt parkegulvet får en anden overfladebehandling som olie, sæbe, lud eller voks

Af hvilken årsag rudner mange dørtrin?

Slid og brug og flere års belastning af fodstykke i blødt træ kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket ses ikke mindst ved bløde træsorter som fyr, gran og lærk som har været anvendt i mere end hundrede år. Udhulede dørtrin kan for det meste slibes plane, men vi overværer mange gange sager hvor en gulvsanering og udskiftning er nødvendigt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Bundkarme, fodspark, dørtærskel og fodtrin er alle en del af selve karmen. I en del nye moderne hjem og boliger har gulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, anvendes den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Dermed opnås et umanerlig hårdfør trin med ubeskrivelig god holdbarhed og kvalitet.

Specialist i renovering af dørtrin

Vi er mester i gulvslibning, behandling samt afslibning af dørtrin, køkkenbordplader, bordplader, trappetrinsamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

Dørtrin

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *