Afslibning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve bedst muligt

Afslibning og efterbehandling af trægulve oplever vi ofte at rummet skifter visuel karakter i en grad som kun trægulve formår. Brug altid det lokale gulvfirma til gulvafslibning og afhøvling, vi står altid til rådighed med mange års erfaring og en høj faglig ekspertise.

Hvilken efterbehandling skal man så vælge?

Gulvafslibning og lak? eller gulvafslibning og olie? Begge behandlinger er gode og vi giver gerne gode råd. Dit trægulv kan blive som nyt med en afslibning og afhøvling af gulvet.

Altid blid og nænsom renovering

Modsat gulvafhøvling, så er afslibning og gulvbehandling en nænsom gulvrenovering. Begge behandlinger er gode og vi giver gerne gode råd. Som det største lokale gulvfirma er vi altid tæt på, og kommer gerne ud og giver et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling. Ved en afslibning og overfladebehandling af gamle og slidte trægulve fjernes trykmærker, ridser og hakker i trægulvet, hvorefteren ny gulvbehandling kan påføres.

Hvidpigmentering af trægulve

En afslibning og efterbehandling med hvidpigment – engen som hvid olie, hvid lak eller lud, tiltrækker lys og især det naturlige lys indfald som kommer ind gennem vinduerne, så mørke boliger kan med fordel gøre brug af afslibning og hvidpigmentering.

“Dit trægulv kan blive som nyt med en afslibning og afhøvling af gulvet”

Afslibning – Høj faglig ekspertise

Når et trægulv skal opfriskes med afslibning og efterbehandling, må man grundigt overveje hvilken gulvbehandling der er mest hensigtsmæssig for netop dit trægulv. Det er vigtig med slibning og finslibning inden den endelige overfladebehandling, idet sæbefilm og smuds kan ødelægge en ny overfladebehandling.

Fjerner trykmærker, ridser og hakker

Vi oplever ofte, at når vi skal udføre slibning og behandling af et parketgulv, så er der ikke nok slidlag, hvorfor vi må bedrøve vore kunder med at en slibning kan medføre gennemslibning af finerlaget.

Når der afslibes og efterbehandles

Med en slibning og efterbehandling af trægulve oplever vi ofte at rummet skifter visuel karakter i en grad som kun trægulve formår. Det er vigtig med finslibning inden den endelige overfladebehandling, idet sæbefilm og smuds kan ødelægge en ny overfladebehandling. Der findes en række forskellige typer gulvbehandlinger:

  • Olie
  • Lak
  • Bejdse
  • Lud
  • Voks
  • Sæbe

Når et trægulv skal opfriskes med slibning og efterbehandling, må man grundigt overveje hvilken gulvbehandling der er mest hensigtsmæssig for netop dit trægulv.

Alt om afslibning og efterbehandling

Som det største lokale gulvfirma er vi altid tæt på, og kommer gerne ud go giver et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling.

Gode råd om til gør-det-selv folk

Som det største lokale gulvfirma er vi altid tæt på, og kommer gerne ud go giver et godt tilbud på slibning og efterbehandling. En slibning og efterbehandling med hvidpigment – engen som hvid olie, hvid lak eller lud, tiltrækker lys og især det naturlige lysindfald som kommer ind gennem vinduerne, så mørke boliger kan med fordel gøre brug af afslibning og hvidpigmentering.