Aarhus – Afslibning og behandling af trægulve

Aarhus er byen hvor vi er det lokale gulvfirma. Afslibning af trægulve er vores specialitet. Aarhus, Odense, København og andre byer er hjemsted for vores gulvservice. Vi tilbyder primært gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling af alle former for trægulve, herunder plankegulve, parketgulve og lamel.

Afslibning i København, Odense og Aarhus

Afslibning af trægulve i Aarhus og Odense tilbydes samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe og olieVi er dit lokale gulvfirma uanset hvor i landet du bor. Som landsdækkende gulvspecialist er vi ikke længere væk end telefonen. Her på vores hjemmeside kan du finde information og tilbud på afslibning, afhøvling og efterbehandling af forskellig slags. Det kan være en overfladebehandling med 2 lag lak eller 3 lag. Eventuelt olie og oliebehandling eller indfarvning med bejdse, hvidpigmentering eller farvet olie. Vi har mange års ekspertise og kan også skræddersy en gulvløsning til dig.

Ønsker du natur eller hvidpigmenteret gulv?

Uanset hvilken gulvbehandling du ønsker, så kan vi hjælpe dig. Der findes mange muligheder og det kan være en jungle at finde rundt i. Vi har en del prøver i vores gulvbutik og gulvgalleri, hvor du i ro og mag kan forestille dig hvordan de forskellige gulvløsninger vil tage sig ud i din bolig. Der er også mulighed for, at vores gulvmand kan lave såkaldte ‘udfaldsprøver’ på dit gulv som du kan godkende inden den endelige efterbehandling. Ved valg af gulvbehandling står er det første man skal beslutte, om der ønskes et naturligt udseende eller om gulvet skal indfarves med hvidpigment eller andet. Vi tilbyder følgende:

  • afslibning og gulvbehandling udføres bedst af gulvafslibningen.dk din lokale gulvmand og gulvfirmaLak
  • Hvid lak
  • Olie
  • Hvid olie
  • Lud
  • Hvid lud
  • Voks

Dette er vore standard behandling, men der findes også andre typer af behandling. Kontakt os gerne for en snak om dine ønsker og behov, så kan vi hjælpe dig på vej til at finde den rette gulvløsning.

Hvad er gulvafslibning?

Ved gulvafslibning fjernes den gamle overfladebehandling med sandpapir. Der benyttes en gulvslibemaskine som ved hjælp af sandpapir pudser gulvoverfladen så det lidt efter lidt forsvinder. En typisk gulvafslibning udføres 4 – 5 gange afhængig af gulvets beskaffenhed.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *